CNC рутирање + 3D гравирање/сечење

Дали би сакале да персонализирате нешто или пак имате идеја која би сакале да ја направите реален производ? Без разлика дали ова Ви е прв пат да ја употребувате оваа услуга или сте професионален дизајнер, ние обезбедување сечење, гравирање и рутирање на CNC. Посветени сме му на дизајнот – од испишување на знаци/логоа на мебел, скулптури до недвижнини и опремување на внатрешноста на возилата.

Нашиот ултра-модерен CNC рутер ни овозможува ефикасно и со максимална точност да сечеме, дупчиме, гравираме и да правиме 3Д-исечени делови од дрво, пластика, стиропор, и безброј други материјали со големини кои достигнуваат и 100 x 100 cm до 10 cm дебелина.

service-img
circle image

СЕЧЕЊЕ, ГРАВИРАЊЕ, ГЛОДАЊЕ, ДИЗАЈН, ИЗРАБОТКА

Без разлика дали имате CAD фајлови подготвени за изработка и Ваш сопствен материјал, или сакате ние да направиме фајлови и да Ве обезбедиме со материјал, можеме да помогнеме.
Големи, мали и прилагодени порачки. Можеме да Ви ги испорачаме Вашите готови делови по пошта до Вашата врата.
Можеме да ги пренесеме Вашите идеи во дизајн од кој може да се произведува во 2Д или целосно 3Д параметриско моделирање, употребувајќи алатки како AutoCAD, Fusion360, Rhino, Adobe Illustrator и многу други. Исто така нудиме целосна услуга на дизајн, монтажа, изработка, финиш и инсталирање.

МАТЕРИЈАЛИ
Плочести добра (иверка, медијапан, плочи од дрвни влакна, фурнир, ламинат, меламин, итн.) / Масивно дрво / пластика (акрил, полиетилен со голема густина, полиетилен со ултра висока молекуларна тежина, АБС, стирен и други) / Пени (Екструдиран полистирен (XPS), Експандиран полистирен (EPS), HDU/пена за знаци/билборди со прецизна изведба) / неметали (бакар, алуминиум, композитни панели од алуминиум) / материјали со цврста површина (Corian, Avonite, итн.) / многу други специјализирани материјали

ПРИМЕНА И ИНДУСТРИИ
Металопреработувачки компоненти / Обработка на дрво / Калапи и клинови / вакуум формирање и леење / прототипи / гравирање / логоа / скулптури / архитектонска изработка / специјални изданија и уникати /

circle image
circle image
CNC УСЛУГИ

1

ДИГИТАЛЕН ДИЗАЈН

Autocad, Revit, Rhino, Sketchup, Vectorworks, 3ds Max, Blender, Draftsight, Vcarve Adobe Illustrator, Photoshop, inDesign, CoralDraw, Фотореалистични рендери, Сопствен дизајнерски тим

2

3Д + 2Д СЕЧЕЊЕ, ГРАВИРАЊЕ, РУТИРАЊЕ

Сечење на орнаменти и длабење на џебови и двострана обработка со фрезување архитектонски панели и изработка на знаци со 3Д сечење/гравирање

3

ИЗРАБОТКА И ФИНИШ

Пескарење и монтажа на тапацир Боење и Лакирање на спојки и вградни елементи

circle image
circle image
Ние сме тука да Ви помогнеме околу сè за Вашето CNC гравирање и сечење.

Контактирајте нè сега за да видиме како можеме да му помогнеме на Вашиот проект.

Get in touch