< back
Ultimaker 2+ Connect
Цена: 163.574 ден.
QTY
Description

Внатрешен волумен на печатење: 223 x 220 x 205 mm

Брзина на печатење: <24 mm³ / s

Со вградени компоненти на новата генерација: поригидна градежна платформа и строго тестирани профили за работа со различни материјали гарантираат сигурно 3D печатење со постојан квалитет.

2,4-инчен екран на допир во боја: интуитивна контрола и помош за секое дејство и поставување

Широк избор на материјали: печатачот е компатибилен со материјали од различни производители, што ви дава слобода да изберете најсоодветен материјал за вашиот проект или идеја.

Подобрена безбедност: исто така можете да го купите Ultimaker 2+ Connect Air Manager, систем за филтрирање на воздухот што отстранува до 95% од ултра ситните честички и им помага на врелите компоненти побрзо да се ладат.

Димензии на печатачот во собрана форма: 342 x 460 x 580 mm /

Нето тежина: 10,3 kg

Апликативен софтвер: Ultimaker Cura – софтвер за подготовка / режење модели на печатење + Ultimaker Digital Factory (решение за управување со печатач засновано на облак)

Работи со филамент со дијаметар од 2,85 мм.

Гарантен период: 12 месеци

More info