< back
Ultimaker 2+ Connect (PROMO: till 31.12.2021)
Цена: 170.902 ден. * the price is calculated with 18% VAT

Промотивниот пакет вклучува:1 парче Ultimaker 2+ Connect 3D печатач

                                                                       ✅ 5 парчиња филамент Ultimaker PLA во боја по ваш избор

                                                                       ✅ 1 лиценца за Ultimaker Proffesional – Професионални софтверски алатки за управување со вашиот работен тек со 3D печатачот на корпоративно ниво:                                                                                          ✅безбедност и контрола

                                                                                 ✅ Далечински пристап брзи операции – директно печатење од CAD -датотеки, без конверзија во .stl и команди за печатење од зачувани завршени задачи, наместо повторно подготвување на 3D модел за режење

                                                                           ✅управување со корисници пристап до дигитална библиотека со готови модели на 3D печатење и неограничен број проекти за складирање на Ultimaker cloud
✅ пристап до курсеви на Академијата Ултимејкер за обука на сите корисници кои користат 3D печатач во вашата канцеларија на нивоа на професионален курс за инженер за апликации и професионален курс за оператор за печатење. анализа на податоци

✅Дополнителна СОС поддршка од 3DHUB.MK, која заштедува и до 150 евра во повластени консултации и услуги: 

✅Директна телефонска линија за контакт со техничкиот тим Приоритетна поддршка за е -пошта со одговор во рок од 4 часа

Добијте 25% повеќе со платформата Ultimaker и започнете со производство со технологија за 3D печатење уште денес

Промоцијата важи до 31.12.2021 година.

Услови за кампања: Кога го купувате промотивниот пакет, добивате попуст вашата претплата за софтвер Ultimaker Professional за 1 година. Клиентот мора да се регистрира за Ultimaker Essentials, и до 31.12.21 да се регистрира за Ultimaker Professional. По тест периодот од 3 месеци, на клиентот му се наплатува за планот за претплата Ultimaker Professional, а износот се одбива за претплатата за 1 година.

Ако не сакате да ја обновите претплатата по првата година, вашите права за пристап до Ultimaker Professional ќе бидат вратени на понискиот план за Ultimaker Essentials.

 

 

 

 

Ultimaker 2+ Connect – Ваш сигурен партнер во светот на 3D печатење!

Ultimaker не е само бренд на 3D печатачи. Ова е нов систем за лесно и практично 3D печатење, со далечински пристап, високи перформанси, достапно 24/7 и што е најважно – лесно одржување.

Започнете да печатите на Ultimaker начин, со најновиот Ultimaker 2+ Connect 3D печатач и заштедете 80% на прототипови и мали детали.

Понекогаш технологијата со единечен екструдер е сè што ви треба, не само за првите чекори во светот на 3D печатењето, туку и за цела основа за производство на 3D производи. Ultimaker 2+ Connect е базиран на еден од најуспешните претходни модели, но со нов екран на допир, со додадена интуитивност и повеќе софтверски апликации. Функцијата за мрежно поврзување Wi-Fi или Ethernet овозможува далечинско печатење во облак со гарантирана безбедност.

Лесно поставување и инсталирање, буквално за неколку минути

Ultimaker 2+ Connect е дизајниран да ја олесни инсталацијата што е можно полесно – отпакувајте, поврзете само три компоненти и започнете. Неговиот ергономски дизајн и подобреното израмнување на платформата обезбедуваат лесна употреба. А неговото одржување трае само околу 20 минути месечно.

QTY
Description

Внатрешен волумен на печатење: 223 x 220 x 205 mm

Брзина на печатење: <24 mm³ / s

Со вградени компоненти на новата генерација: поригидна градежна платформа и строго тестирани профили за работа со различни материјали гарантираат сигурно 3D печатење со постојан квалитет.

2,4-инчен екран на допир во боја: интуитивна контрола и помош за секое дејство и поставување

Широк избор на материјали: печатачот е компатибилен со материјали од различни производители, што ви дава слобода да изберете најсоодветен материјал за вашиот проект или идеја.

Подобрена безбедност: исто така можете да го купите Ultimaker 2+ Connect Air Manager, систем за филтрирање на воздухот што отстранува до 95% од ултра ситните честички и им помага на врелите компоненти побрзо да се ладат.

Димензии на печатачот во собрана форма: 342 x 460 x 580 mm /

Нето тежина: 10,3 kg

Апликативен софтвер: Ultimaker Cura – софтвер за подготовка / режење модели на печатење + Ultimaker Digital Factory (решение за управување со печатач засновано на облак)

Работи со филамент со дијаметар од 2,85 мм.

Гарантен период: 12 месеци