< back
KIMYA 3D филамент PEI-9085 2.85mm 500g
Цена: 12,400 ден.
QTY
Description

Филаментот 3D PEI 9085 нуди совршен баланс помеѓу флексибилноста и механичката јачина. - Потенцирање и определување на мали детали - Добра стабилност на високи температури. - Хемиска отпорност Дијаметар: 2.85 мм Пакување: 500 гр. Достапна боја: Natural.