< back
3D печатач Ultimaker S5
Цена: 396.768 ден. (*цената е без пресметан 18% ДДВ)

Ultimaker S5 – Моќно, сигурно, разноврсно 3D печатење

Ultimaker S5 е неверојатно едноставен за употреба, а сепак со голем работен обем. Десктоп 3Д-печатач што испорачува точни детали со индустриски квалитет – секогаш! Со едноставни поставувања, релијабилност за долготрајна работа и безбедно двојно истиснување, Ultimaker S5 е одговорот на вашата потреба за професионално 3Д печатење.

QTY