Отворена недела

1Отворена недела
2Твои податоци

Отворена недела

Веројатно сте слушнале за 3Д принтери и 3Д печатење, но можеби не сте сигурни што точно значи тоа и што можат да сторат или како би се вклопиле во вашите деловни процеси и работен тек. Па, сега можете да видите сами од прва рака.
Пријави се да го посетиш нашиот 3Д ХАБ, Хуби ке те запознае со нашата опрема и нивните можности, процесот од производство на филамент до 3Д моделирање и 3Д печатење.
Секој посетител добива детална прошетка низ 3Д Хабот, запознавање со опремата со која располага 3Д Хабот и нејзините можности, придобивките од користењето на услугите на 3Д Хабот, вредносен ваучер за услугите на 3Д Хабот и на крајот ке добие еден мал подарок.
Искористете ја можноста да се запознаете со оваа технологија и нејзините можности од блиску, можност да им поставиш прашања на нашите 3Д нинџи, што не ти е јасно или како функционира, тие ке ти објаснат детално дури ке ти помогнат правилно да го одбереш твојот следен 3Д принтер 🙂
Hubby

Закажете секој работен ден од 12:00 до 18:00. За потврда ке ве контактираме дополнително.
Предвидено време за секоја посета е 30 мин.